2009-09-07

Alien hittad i Mexico.

Den största frågan just nu är: Har vi äntligen hittat beviset för utomjordiskt liv? Eller en hittills okänd jordbo för den delen?

Den påstådda alien eller alienbabyn som man tror att det är :) gjorde entré 2007. Den hittades av farmare i Mexico. Den var då vid liv och skrämde slag på farmaren Marao Lopez som i skräcken dränkte den i en sjö. (NEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!) Han kämpade mot varelsen i flera timmar. Den skrek och skakade och till sist lyckade han dränka den. Usch, hela den här historien gör mig hur ledsen som helst. Att man hittar en varelse som inte liknar något man sett tidigare betyder ju inte att den är ond. ;_; Eller att man har rätt att döda den.

Här följer lite foton av varelsen:som ni ser ovan är den väldigt liten.

Anledningen till all uppståndelse runt denna nu två år gamla historia är att forskare har undersökt varelsen och bekräftat att den inte är av mänskligt ursprung. Enligt forskarna kan varelsen stanna under vatten länge, har rotlösa tänder som inte liknar en människas alls och skelettet påminner om en ödlas. Hjärnan är stor och man tror att varelsens intelligens är mycket hög. Forskarna överväger allvarligt om detta är en utomjordisk besökare. Det är spännande att se hur allvarligt denna varelse tas. Det känns som att detta fynd är äkta.

Marao Lopez dog mystiskt för en tid sedan. Hans bil tycks ha fattat eld. Elden var inte som eld brukar vara och mycket hetare. Vissa, bland andra hans änka, tror att detta var en hämnd från alienbabyns föräldrar….

Många ufon har rapporterats i området. Vissa tror att varelsen glömts kvar eller tappats bort av sina föräldrar. Slarv! Vissa farmare i området vittnar om att en till liknande varelse setts till men att den sprang sin väg när de gick närmare den. Smart av den.

Ja, nyheten förvirrar och fascinerar. Men själv känner jag mig väldigt illa berörd av hela grejen. Först och främst är det hemskt att läsa om hur varelsen behandlades när den hittades. Och Maraos död känns mycket underlig. Ja, jag vet inte. Hela grejen är obehaglig.

Vad tror du? Är detta äntligen ett konkret bevis på utomjordiskt liv?

Här kan ni se en video om den:


P.S Glöm inte att rösta i frågespalten! Inte många dagar kvar nu… Jag lovar att det nästa gång kommer handla om ett magiskt djur eftersom det tycks vara er favoritkategori. :) Något om häxor kommer också snart eftersom jag fått önskemål om det. Var lugn! Jag har inte glömt! D.S

33 kommentarer:

Ceralia sa...

Nu kommer det här säkert låta jätteskumt, men tycker 'varelsen' är skitsöt ju! :D

Sluta aldrig blogga tjejen, har följt dig ett tag nu och dina inlägg är de mest intressanta i bloggosfären. Du kör verkligen ditt eget race och du är så bra på det! :))

MissMagicGirl sa...

Hej Ceralia!

Åh tack så jättemycket! Nu blev jag jätteglad! Vad snäll du är! Jag älskar verkligen att blogga och det betyder mycket att få höra att man är uppskattad! ^__^

Ha, ha nej jag tycker inte att du är skum. Håller faktiskt med. Den ser rörande ut. Lite som en pytteliten apa. :) På nått sätt. Önskar att de hade varit snälla mot den och att man hade fått se den i livet.

Malin sa...

Vad härligt häftigt :)

MissMagicGirl sa...

Hej Malin!

Ja, det känns som att det är på riktigt denna gång. Undrar verkligen över vad det är för en liten filur. :)

Fotograf Annie sa...

Jag såg det där på något klipp på nätet för ett tag sedan, vet inte vad jag ska tro, helt sjukt... Jag tror inte på det men kan inte hjälpa att tänka "tänk om".

Lite mystiskt, spännande :)

MissMagicGirl sa...

Hej Annie!

Ja, det är svårt att veta. Jag tror absolut på det eftersom forskare har uppmärksammat och undersökt fallet så. Men en sida av mig vill inte att det ska vara sant för att jag tycker så synd om varelsen så... Ja, får se om det kommer komma ut mer info om det hela. I sånt fall skriver jag direkt.

Söderberg sa...

Jag håller med Ceralia, den var ju jättesöt ^^ Lite skumt bara att det tog flera timmar att dränka en sån liten tycker jag..Men men. :)

Hoppas du har det bra :)
kram

MissMagicGirl sa...

Hej Söderberg!

Ja den är riktigt gullig! Fy fan alltså för det hemska öde den fick. Blir så arg....

Tack så mycket! Jo då allt är bra!

Ha det fint du med! Må god magi följa dig!

Vida sa...

Det enda som jag inte kan låta bli att undra över är varför det inte fått mer uppmärksamhet om det är verkligt... eller har jag bara missat det?

Ha det gott!

MissMagicGirl sa...

Hej Vida!
Det uppmärksammas nog mer och mer. Jag hörde först om detta på aftonbladets webbtv så det har visats på nyheterna. Får hoppas att vi snart får veta ännu mer. :)

Anna Munkhammar sa...

Ja det var synd om den (om den fanns). Synd att han dödade den och sedan väntat så länge.

MissMagicGirl sa...

Hej Anna!

Ja, det är verkligen synd om den. Man blir riktigt upprörd över dens öde. Finns gör den ju bevisligen. Om den hade varit en bluff skulle nog forskarna som undersökt den märkt det. Men, ja sorgligt som sagt.

Ceralia sa...

Anytime ^^ Haha!

Tack så mycket, årets H&M sommarposters kjol, hehe ;)
Det får du väldigt gärna fortsätta med!:) Kram på dig!!

Anonym sa...

Jag undrar varför man inte hört detta tidigare. Man undrar verkligen. Söt liten utomjording!

MissMagicGirl sa...

Hejsan Anonym!

Anledningen till det är nog att det är först nu den har analyserats och man vet att det inte är en bluff. Förhoppningsvis kommer vi få höra mer och mer om den från och med nu.

Ja, jag håller med dig fullkomligt! Den är riktigt söt! ^.^

Lurventussen sa...

Jag tycker att det är lite "Gollum"-varning över det hela...å ligger rätt i tiden å.Nä, jag är skeptisk. Nån ska ju vara det oxå. ;)

Artlover sa...

Vad är farkosten som den kom med om det är en utomjording? Hm, kan man inte vända på steken att den kommer från jorden. Forskare upptäcker nya arter av olika djur och växter hela tiden. Kan det inte vara sådant som har upptäckts i det här fallet? Den liknas vid en humanoid eftersom den har armar och ben som vi har och kan vara en släkting till våra förfäder, från aporna kanske. Vad tror du?

MissMagicGirl sa...

Hej Lurventussen!
Jag förstår hur du menar. Den är utan tvekan ganska Gollum-lik. Men jag tror ändå inte att det är ett reklamtrick. Tror inte att de skulle ha tagit det så långt som att hitta på att de dna-testat den då och så vidare... Men vad vet man? Vi får vara uppmärksamma i fall alver och en mystisk ring dyker upp i samma område! :)

Hej Artlover!
Intressant tanke! Jag är absolut beredd att hålla med dig. Det finns mycket här på jorden som vi inte vet om. Så det är mer än möjligt. Eller så är den från en av de andra dimensionerna... ^__^

Gurre sa...

Jag tyckte den var gullig och skulle kunna tänka mig att ha en eller två av dem boende hos mig.

Anni sa...

ser läskiga ut

MissMagicGirl sa...

Hej Gurre!
Ja, det vore trevligt! Tänk att komma hem och så sitter en sån där liten filur och tittar på TV. :) Vi får väl sätta in en annons i tidningen: Aliens på besök på jorden är välkomna att hyra rum hos oss! :)

Hej Anni!
Först höll jag med dig men nu tycker jag att den bara känns sötare och sötare. :)

Lesly sa...

Oj wow sånt här är ju galet kul, Intressant. Dem har hittat en Alien :O eller kanske något oupptäckt djur. Ska spara den videon i mina favoriter :)

linda sa...

haha men usch vilket litet vider :D
Den får vi hoppsd inte 'r utomjordiskt för isåfall skulle jag inte vara ute och gå på kvällarna:O
Tänk om en såndär kommer och flyger på en:S

MissMagicGirl sa...

Hej Lesly!
Ja, det är intressant! Jag hoppas på mer nyheter om den snart! Tycker att det är precis lika spännande om den är från jorden. :) Tänk om det är en helt ny sorts livsform som uppkommit utan att vi märkt det?

Hej Linda!
Ja jag skulle nog också bli rädd om den "flög på mig". :-o Men sen skulle jag nog tycka att den var söt. ^.^

Lenhult sa...

Nja, tror inte det är någon utomjording. Känns som bluff. Sånt här är nog för lätt att tillverka själv. Man kan ju anlita en skicklig grupp av folk, skulptörer och designers och göra en liten modell och hitta på en story...men vi får väl se vad händer

MissMagicGirl sa...

Hej Lenhult!
Fast skulle man ta en bluff så här långt?
Jag menar, den här historien dök ju upp för två år sen och nu omtalas den igen efter att forskare har kommit med sin analys av varelsen. I fall det är en bluff måste ju väldigt många vara inblandade i den. Även de forskare som säger sig ha undersökt varelsen.

Ja, får se hur det hela utvecklar sig. :)

Sandra sa...

Jag måste säga att den där varelsen är riktigt mysko. Kan omöjligt komma ifrån våran planet. Känns spännande när man tänker på att det kanske finns tusentals små såna där filurer ute i rymden.

Mickan sa...

Tycker allt sånt här med ufon, aliens etc. är så spännande och roligt, men samtidigt lite läskigt att läsa om. Den är ju så himla liten. Synd att han som hittade den dränkte den. :/ Tror jag läste på Aftonbladet att de kommit fram till att det var ett alienfoster. Det låter också lite knepigt... Hur kunde den då vara vid liv?

MissMagicGirl sa...

Hej Sandra!
Ja, den är verkligen mysko! JAG VILL VETA MER!!! He, he, ja jag skulle inte ha något emot om rymden var fylld av en massa såna där. :) Gulligt! ^_^

Hej Mickan!
Åh, jag vet! :-) Ufon och aliens är så grymt spännande och fantasieggande. Rymden är överhuvetaget väldigt intressant. Men ibland när jag funderar över den känner jag mig lite snurrig. "_"
Ja, alltså jag är så förbannad på han som hittade den. Jag fattar inte, VARFÖR???!!! Fy.
Alienfoster? Det var ju lite skumt. Ett foster kan den ju inte räknas som heller...:) Men jag antar att journalisten gjort en dålig översättning från någon engelsk artikel för på nästan alla ställen jag har läst om varelsen på kallas den för "alien baby".

Miranda sa...

Oj, vad spännande! Det är så spännande med utomjordingar och rymdvarelser. Det känns ju möjligt att det kan finnas liv på andra planeter oxå! Och därför är det så spännande såfort man får reda på något sånt här! :D

Sv: Åh tack! =) Jaa, hösten är fantastisk!

Josefin sa...

Åh, läskigt! ;)

Kaisa sa...

Tänk vad vi människor handlar på våra rädslor... Varför döda annars? Tror att vi kommer att få allt flera besök, hoppas bara att rädslorna inte skall hindra oss från utveckling.Varelserna var söta.... :)) Det är nästan patetiskt att tro att vi här på jorden skulle vara de enda "varelser" i Universum.

Viken bra blogg du har :))

Trevlig kväll /Kaisa.

MissMagicGirl sa...

Hej Kajsa!
Jag håller fullkomligt med dig! Det är fruktansvärt hur varelsen behandlades. Vi får hoppas att folk beter sig bättre om någon mer varelse dyker upp...

Den är verkligen söt!

Kul att du gillar min blogg! Den har nu flyttat till:
http://missmagicgirl.wordpress.com/

Välkommen in där!