2009-07-23

Nasas pinsamma hemlighet kommer fram…

Blir ni nyfikna nu? Vad är Nasas hemlighet? Aliens i garderoberna? Nej, eller om det är så så har det inte avslöjats än i vart fall… ^.^

Som ni säkert läst i tidningarna om på sistone så är det nu 40 år sedan människan satte sin fot på månen, Ehum, host, i en studio…

Okej, men för att koncentrera oss på hemligheten… Original inspelningarna av månlandningen har raderats (!) och tappats bort och spelats över!!! Fatta det! Detta historiska ögonblick liksom, spelades över för att spara pengar!!! Min konspiratoriska sida kommer fram och tänker att de kanske lät detta hända för att ingen skulle undersöka banden närmare och upptäcka att de aldrig utsatts för strålning…

Läs mitt inlägg om den eventuella månlandningsbluffen HÄR!

2006 erkände Nasa att ingen kunde hitta månbanden. Efter det så har Richard Nafzger som är ingenjör på Nasa´s Goddard Space Flight Center i Maryland letat efter banden i varje skrymsle och vrå… Till sist fick han reda på deras sorgliga öde. Tillsammans med 200,000 andra band hade de blivigt raderade och återanvända.
Men, kopior med bra kvalité har hittats i arkiven hos CBS news och några andra hos Johnson Space center som nu ska restaureras. Men det är ju inte precis samma sak.

Vad anser ni om denna miss?

Vad det med flit eller är det ett misstag?

Avslutar med tre modeteckningar jag gjort:

Och en bild av min eh, mycket personliga väska:

Och så lite ”telefonklotter”:

Blev väldigt nöjd med den. Idén bakom bilden är en tjej som har suttit uppe i sitt slott och beundrat månen. En natt får hon nog och går ut och tar ner den från himmlen och nu bär hon hem den. (Skratt) Undrar just vad utomjordingarna som bor där inne tycker om det… :-o Se bilden stort HÄR.

Kramar Magic.

15 kommentarer:

Linda sa...

Vilka nötter uppenbart att de ljuger och döljer något.
Man kan ju undrar varför? vad är värt att döljas?

Lenhult sa...

Haha, ja stackars den snubben som har spelat över banden. Ingen aning om det gjordes med flit eller bara var ett dumt misstag.

Och jag gillar speciellt ditt telefonklotter

Plastfarfar sa...

Det här med att månlandningen var en bluff är en klassiker i stil med råttor i pizzan, eller krokodiler i kloakerna. Vill man tro på något så gör man det. Men de så kallade fakta som ofta anförs när det gäller att påvisa att Apollo 11 aldrig lyfte, är slutsatser dragna mera på önskemål än verklighet. National Geographic Magazine har tagit upp 8 av de vanligaste 'missförstånden' här. Läs och begrunda, ni som vill sätta er in i saken.

johannatastic sa...

Ditt "telefonklotter" var riktigt snyggt! Me like! ^^

Ang. månlandningen så har jag hört att man inte ens kan åka genom jordens atmosfär pga trycket(?). Var ett tag sedan jag hörde om detta nu så kan förstås ha glömt vissa detaljer :P Men vad jag minns så är det just att trycket när man far genom atmosfären är så stort så att man inte kan överleva om man åker genom det. Ska finnas en dokumentär om detta någonstans, men minns inte vad den hette eller vilka som spelade in den :P

Jenny sa...

Jag anar ugglor... Speciellt som det gjorts mängder av filmer på temat fejk. :) Den bästa är nog Capricorn One från -78.

Mikaela sa...

Det är rea på guldfynd
http://experienceno1.blogspot.com

Vida sa...

Underbar väska och vilken härlig bild.. undra om jag också ska ta hem månen :)

katten har nu fått ta bort skenan och mår mycket bättre.... känns så himla skönt. Tack för omtanken!

kramar från Liv

johannatastic sa...

Sv: Ja alla säger ju att den är det :P Därför blir jag ju ännu mer i desperat behov av att se den XD

mimmi sa...

Jo det var det=)
haft en trevlig kväll?

tina sa...

tack! ja verkligen, fint med droppar :)

Ida sa...

haha ja visst var den. :P

intressant är det med månlandningen. såg en dokumentär om den, om konspirationsteorin att den fösta landningen bara var en bluff. det är svårt att veta vad man ska tro. :P

vilka fina målningar förresten. gillade väldigt mycket sista bilden och historien i den. =)
kram

Elin sa...

Ingen aning om vad jag tror... antingen vart den inspelat i en studio eller inte.. svårt att veta! Jag tycker iallafall att din blog e super! Inte många som bloggar om övernaturliga saker.

Veronica sa...

Vad duktig du är på att teckna! fin tanke bakom med att ta ner månen :)

Elin sa...

Tack! :)

Du är kreativ, du! ;)

Staffan sa...

Nej, Månlandningen var ingen bluff
Man har raderat filmerna för att de visar att de var UFO:s med nästan hela tiden.
Dett framkom tydligt på den konferens som hölls i Spanien den 25 Juli 2009 när bl.a. Bob Dean höll sitt föredrag. Några ärliga människor på Nasa hade sparat en del foton. Bob visar dem.
Alien abductions genomförs av genetiskt skapade varelser.Skapade av Illuminati från genetiskt material från liken av döda et:s från nedskjutna ufos. Nedskjutna med ett elektromagnetiskt vapen.
Man gör detta för att få folket att tro att utomjordingarna är fientliga så att man ska få bygga ett ännu större rymdvapensystem.
De jävla idioterna vill säkert starta krig med hela galaxen.
Bob Deans föredrag finns här:
http://www.youtube.com/watch?v=_ngvIP0Za9M