2008-08-15

Tro på din magkänsla!

Jag läste just på: http://www.need2know.eu/?p=536 att forskare säger att hjärnan verkligen kan förutse händelser i förväg.
Paranormal forskning tyder på att vanliga människor kan ha ett så kallat sjätte sinne som kan hjälpa dom att se framtiden.
"Vi är övertygade om att människor kan känna framtiden innan det händer,” säger professor Bierman, psykolog vid universitetet i Amsterdam. "Vi skulle nu vilja gå vidare och se vilken typ av person är särskilt bra på det."Praktiskt taget alla de stora vetenskapliga formler som förklarar hur världen fungerar tillåter information att flöda bakåt och framåt i tiden - de kan arbeta åt båda hållen, oavsett.

Man har ju ofta hört om människor som innan olyckor blivigt varnade av en underlig kännsla.
Dr Dean Radin blev övertygad om att tankar och känslor - och ibland-verkliga inblickar i framtiden - kunde flöde bakåt i tiden att vägleda soldater.
Han har kommit på ett expriment för att prova sin teori.
Han anslöt frivilliga försöks personer till en lögndetektor som mätte elektriska inpulser från huden.
Sen fick personerna se olika scener slumpmässigt på en dator. Bland annat vålds scener.
Och han upptäckte snart att folk började reagera på bilderna innan de såg dem. De började "rygga" några sekunder innan de faktiskt såg bilden.
Och det hände gång på gång, långt utöver vad slumpen ensam skulle tillåta.
Forskare från hela världen har upprepat och förbättrat exprimentet och fått liknande resultat.
Det upptäcktes att spelare reagerade strax innan de vunnit eller förlorat.
Professor Dick Bierman har forskat vidare om detta. Han är en psykolog som har blivit övertygad om att tiden som vi förstår den är en illusion. Han kunde inte se några skäl till varför människor inte kunde se in i framtiden lika lätt som vi ser minnen från det förflutna inom oss.

Han är i gott sällskap. Einstein beskrivs skillnaden mellan det förgångna, nuet och framtiden som "en envist ihållande illusion".
Så tro på din magkänsla!
Den har förmodligen rätt!

1 kommentar:

Eva sa...

Jag ser in i framtiden precis hela tiden, men det är sällan något bra :(